Sisteme de irigatii gradini, parcuri si stadioaneSistemele de irigat prin picurare (tuburi picuratoare) sau aspersie (aspersoare si turbine de udare) sunt comandate programatoare de udare care deschid si inchid automat circuitele de irigatii. Componentele sistemelor de irigatii ingropate se ridica sub presiune, realizand udarea gazonului si plantelor. Intretinerea gradinilor se bazeaza pe udare, iar sistemele de irigatii ajuta la dezvoltarea plantelor si mentin un gazon verde intens.

Sistemele de irigatii prin aspersie sau prin picurare (utilizate pentru udarea gradinilor, parcurilor si terenurilor de sport) sunt instalatii automatizate de udare cu componente ingropate, controlate de un minicomputer ce comanda deschiderea si inchiderea secventiala a unor electrovane (robineti electrici), care permit trecerea apei ridicarea sub presiune a corpurilor de udare si realizarea udarii. 

Dupa inchiderea automata a electrovanelor corpurile de udare se retrag in pamant si pana la urmatoarea udare raman ascunse vederii.
      Santurile se sapa la adancime mica deoarece sistemele de irigat se golesc cu aer comprimat pentru a nu ingheta in perioada de iarna.
      Sistemele de udare folosite de noi sunt Hunter, Irritrol, Toro sau Rainbird.
      Instalatiile de irigatii se realizeaza cu tuburi PEHD cu diametre variabile intre 25 si 63 mm

        Realizam sisteme de irigatii automate care reduc considerabil costurile apei si asigura o udare uniforma, in functie de nevoile fiecarei plante.
    Furnizam componente pentru sisteme de irigatii prin aspersiune, picurare, microaspersie prin pulverizare, kituri de reparatii pentru sisteme de irigatii automate.
    Efectuam lucrari de  intretinere  regulata a sistemelor de irigatii: pregatirea sistemului pentru iarna si repornire in primavara.

 Instalatii automatizate de irigatii parcuri si gradini
      Sunt instalatii automatizate de udare cu componente ingropate, controlate de un minicomputer ce comanda deschiderea si inchiderea secventiala a unor electrovane (robineti electrici), care permit trecerea apei ridicarea sub presiune a corpurilor de udare si realizarea udarii. Dupa inchiderea automata a electrovanelor corpurile de udare intra la loc in pamant, pana la urmatoarea udare ramanand ascunse vederii.
      Santurile se sapa la adancimea de 30-50 cm. iar sistemul se goleste cu aer pe perioada de iarna.


GALERIE

Iazuri-cascade-Cluj Sisteme-de-irigat-Cluj Montaj-pavaj-Cluj Intretinere-spatii-verzi-Cluj Proiectare-spatii-verzi-Cluj

W3C Validations

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!