Iazuri, cascade si cursuri de apaExecutam constructii, amenajari si intretineri de iazurii, lacuri artificiale, cascade si cursuri de apa. Construim fantani arteziene ornamentale, montam fantani arteziene decorative prefabricate, inclusiv montajul instalatiilor de recirculare: pompele de recirculare / filtrare naturala a apei pentru lacurile si fantanile arteziene de gradina; montajul luminilor subacvatice si jeturilor laminare, saritoare.


 

Lacuri, cascade, caderi de apa si cursuri de apa.

La executia fiecarei lucrari de constructie a lacurilor, helesteelor si iazurilor, a cascadelor, cursurilor si caderilor de apa, indifierent de amplasarea lor (interior sau exterior) trebuie avuta in vedere imbinarea perfecta a elementelor naturale: lemne, roci si apa, cu plantele in asa fel incat sa se ajunga la un aspect natural al ansamblului acvatic construit. Materialele utilizate sunt variate, cu toate acestea in finalul amenajarii, tot ceea ce ramane vizibil sunt elementele naturale care intra in componenta decorurilor cu apa. Filtrele de recirculare, pompele de apa, conductele de recirculare, zidurile de sustinere din beton, tuburile,tevile, liantii, cablurile electrice, circuitele electrice si panoul de comanda sunt ascunse observatorilor neavizati.  Luminile subacvatice nu trebuie uitate, iar amplasarea tuturor acestor elemente anterior amintite, trebuie facuta ca intretinerea lacurilor, cascadelor si helesteelor, a cascadelor, cursurilor de apa si a caderilor de apa sa se faca cu usurinta.

Fantani arteziene ornamentale si alte elemente de decor
Fantanile arteziene ornamentale sunt constructii decorative dinamice ce constituie puncte de atractie pentru locurile unde sunt instalate: in gradina sau in interiorul casei. Dinamica oricarei fantani arteziene decorative este data de jeturile de apa care pot avea diferite forme sau texturi, pot fi jeturi de apa laminare sau pot fi jeturi date de duze speciale cu diferite forme. Intr-o fantana arteziana moderna, jocurile de apa sunt completate de jocuri de lumini colorate, iar mai mult, jeturile de apa saritoare, laminare pot fi iluminate diferit, ori pot creea sunete sau chiar mici melodii. 
Montajul fantanilor arteziene din componente prefabricate, poate fi realizat de catre specialistii nostri, indiferent de model sau de producator.
Clientii care doresc o fantana arteziana ornamentala unicat, cu lumini, jeturi de apa si alte elemente de atractie, Garden Services realizeaza proiectarea si dimensionarea pompelor, filtrelor, instalatiilor si a celorlalte elemente ale fantanii arteziene care sa se potriveasca perfect cu solicitarile dvs si amplasamentul dorit.

 

GALERIE

Iazuri-cascade-Cluj Sisteme-de-irigat-Cluj Montaj-pavaj-Cluj Intretinere-spatii-verzi-Cluj Proiectare-spatii-verzi-Cluj