Deszapezirea manuala si mecanizata a aleilor, parcarilor, trotuarelor si cailor de acces rezidentiale sau industriale. Servicii si produse pentru deszapezirea eficienta si urgenta a oricaror suprafete, alei, platforme si parcari.     Pe toata durata iernii suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor de urgenta pentru deszapezirea aleilor de acces, a trotuarelor, parcarilor, platformelor si locurilor de parcare ale hypermarketurilor, supermarketurilor, ansamblurilor rezidentiale, centrelor de afaceri, clinicilor medicale sau oricaror obiective. Serviciile de deszapezire trebuie contractate din timp, iar solicitarile pentru lucrarile de deszapezire trebuie initiate odata cu anuntarea codurilor galbene, portocalii sau rosii de ninsoare. Executam lucrari de deszapezire ata manuale, cu gradinarii firmei, cat si mecanizate, cu utilaje de deszapezit: freze de zapada, tractorase cu lama, incarcatoare frontale mici (tip Bobcat) si incarcatoare frontale mediii (tip JCB) cu cupa in fata si excavator pe spate. Tarifele / preturile lucrarilor de deszapezire variaza de la o lucrare la alta, asa ca intotdeauna este recomandata vizionarea in prealabil a suprafetelor care trebuie deszapezite.Lucrarile de curatare - indepartare a zapezii si serviciile de deszapezire pot fi executate mecanizat (cu utilaje de deszapezire) sau manual (cu gradinarii firmei Flower Power, dotati cu masini de deszapezit, freze de zapada, lopeti de zapada, rangi si alte unelte sau masini de deszapezire sau pentru spargerea ghetii). 

Deszapezirea manuala consta in curatarea zapezii de pe alei, trotuare, deszapezirea intrarilor in cladiri, a cailor de acces pietonale, deszapezirea locurilor de parcare unde accesul utilajelor de deszapezire este greu sau imposibil, spargerea ghetii de pe portiunile inghetate ale aleilor, parcarilor, intrarilor, etc.

Prevenirea depunerilor de zapada se face prin imprastierea de materiale antiderapante de tip clorura de calciu, sare, nisip si alte materiale degivrante sau antiderapante pentru si de deszapezire. 

Deszapezirea mecanizata se executa cu freze de zapada, tractorase cu lama, tractoare cu lama sau cu cupa, incarcatoare frontale cu cupa de tip Bobcat sau utilaje medii de deszapezire cu brat excavator in spate si cupa in fata (tip JCB). Deszapezirea cu utilaje de deszapezire se executa pentru curatarea depunerilor de zapada din parcari, de pe aleile de acces auto, de pe rampele de incarcare - descarcare (portile de acces ale camioanelor) ale depozitelor, etc, locuri unde deszapezirea manuala este mai putin eficienta. Imprastierea sarii, a clorurii de calciu, clorurii de magneziu, a nisipului si a altor materiale antiderapante si a materialelor degivrante se face cu dispozitive adecvate suprafetei care trebuie deszapezita, iar pretul materialelor degivrante / antiderapante se achita separat de pretul / tariful serviciilor de deszapezire.

Contractul de deszapezire se recomanda sa fie negociat din timp, deoarece solicitarile clientilor catre firmele de deszapezire sunt maxime in perioada de iarna.

La cerere, putem organiza evacuarea zapezii si transportul zapezii cu basculantele, pentru degajarea de zapada a parcarilor, aleilor, si locurilor de depozitare.

 

GALERIE

Iazuri-cascade-Cluj Sisteme-de-irigat-Cluj Montaj-pavaj-Cluj Intretinere-spatii-verzi-Cluj Proiectare-spatii-verzi-Cluj